Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas logo

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Micro Brewery, Finland

Tuulivoimalla ja ennakkoluulottomalla asenteella valmistuu Laitilassa mm. Suomen vihreintä olutta Kukkoa ja lukuisia palkittuja erikoisoluita, kuuluisia retrolimonaadeja, Oiva-siideriä, Skumppaa ja Into-lonkeroita unohtamatta.

Olutlista

Mississippi Beer (5%)

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Yalobusha Brewing Co

Lager, Pilsner, Bock (California Common)
ABV: 5%, IBU/EBU: 35

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja mississippiläisen Yalobusha Brewing Companyn yhteistyönä kehitetty ja pantu runsasarominen suodattamaton höyryolut. Mississippi nappasi juuri kaksoisvoiton yhdessä miedomman sisarensa, Mississippi Beer 4,6%, kanssa Helsinki Beer Festivaaleilla sarjassa vaalea lager enintään 6,0%.

Kukko Vahva Pils

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 35

Kukko Pils on voimakkaasti humaloitu, kullankeltainen täysmallasolut, jonka runsas ja vitivalkoinen vaahto säilyy pitkään oluen suojana. GLUTEENITON

Lakritsiportteri

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Stout, Porter (Porter - Other)
ABV: 5.4%, IBU/EBU: 30

Täyteläinen Lakritsi Portteri, jonka maku on peräisin aidosta Kouvolan Lakritsista. Lakritsin lisäksi maussa korostuvat hedelmäiset ja maltaiset maut.

Laitilan Imperiaali Stout

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Stout, Porter (Stout - American Imperial / Double)
ABV: 9.2%, IBU/EBU: 82

Väriltään lähes pikimusta stout, jonka maussa nousevat esiin hedelmäiset suklaan, lakritsin ja vaniljan vivahteikkaat aromit.

Agricola – Suomi 100 Vuotta Juhlaolut

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Blond Ale (Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden)
ABV: 6.5%, IBU/EBU: 20

Laitilan Agricola Belgian Ale on suodattamaton belgityylinen täysmallasolut, jossa on aistittavissa pintahiivakäymisen sekä voimakasaromisten belgialaisten maltaiden tuottamaa hedelmäisyyttä. Rohkeasta mallaspohjasta erottuu pähkinäisiä, hunajaisia ja mausteisia aromeja, joita täydentää maltillinen katkero- ja aromihumalointi.

Kukko Helles

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Helles)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 26

Laitilan Kukko Helles on suodatettu vaalea pohjahiivaolut. Oluessa on perinteistä Pilsiä runsaammin käymiskelvottomia sokereita, jotka lisäävät täyteläisyyttä. Humalointi on yksinkertainen, mutta selkeä. GLUTEENITON

Kukko Schwarz

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Dark Lager, Eisbock (Schwarzbier)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 10

Kukko Schwarz on lähes läpinäkymätön, hienostuneen paahteinen ja käymättömien sokereiden muokkaama täyteläinen pohjahiivaolut. Makeutta tasapainottaa tummien maltaiden suklainen paahteisuus ja hieno, pieteetillä viritetty humalointi. GLUTEENITON

Kakolan Kalpea

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 50

Kakolan Kalpea Pale Ale on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Panimoravintola Koulun yhdessä panema railakkaasti humaloitu suodattamaton vaalea täysmallasolut. Kyseessä on kahden varsinaissuomalaisen pienpanimon todellinen yhteistyön helmi.

Laitilan Gini

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Other (Other)
ABV: 5.5%

Laitilan Gini Long Drink on London Dry Gin -pohjainen virvoittavan raikas lonkero. London Dry Ginin voimakas, mutta samalla hienostunut katajaisuus yhdistettynä raikkaaseen greippijuomaan lunastaa takuulla odotukset.

Laitilan Brändy

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Other (Other)
ABV: 5.5%

Hennon brandyaromisen sekä makean maun omaava perinteinen suomalainen long drink.

Oiva Nordic Cider Real Blueberry

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Cider (Cider)
ABV: 4.7%

Oiva Real Blueberry on vienosti korostuneen mustikkainen ja täyteläinen aito mustikkasiideri. Lasilliseen siideriä on käytetty kourallinen mehukkaita mustikoita ja tämän todella aistii juomanautinnon aikana.

Oiva Organic Apple Dry

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Cider (Cider)
ABV: 5.2%

Oiva Organic Apple Dry on aitoa omenaa, sillä mehupitoisuus on hämmästyttävät 105 %. Yhden siiderilitran valmistamiseen on käytetty 12 kokonaista ja yksi haukattu punaposkinen omena. Tämä huumaavan raikas luomu omenasiideri tuottaa nautiskelijalleen miellyttävän elämyksen kerta toisensa jälkeen.