Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Bryggeri Helsinki logo

Bryggeri Helsinki

Brew Pub, Finland

Olutlista

Pils

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

E.S.P.A.

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%

Lempeän maltainen kuparin värinen englantilaistyylinen pale ale, jonka tuoksussa aistii brittiläisten jalohumalien aromia ja jälkimaku on viljamaisen kuiva.

NEW SUMMER ALE

Bryggeri Helsinki

Blond Ale (Blond Ale)
ABV: 4.6%

Oranssin kellertävä uusi kesäolut, jonka tuoksu on houkuttelevan hedelmäinen ja sitruunainen sekä maku tasapainoinen ja rapean kuivahko. Oiva kevyt kesäolut terassille ja toreille

KESÄLOMA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale)
ABV: 5.2%

Kullankeltainen ja raikkaan kesäinen pale ale, jonka maussa tuntuu hunajaiset maltaat ja hedelmäinen humalointi. Bryggeri Helsingin uudistunut kesän kausiolut sammuttaa kaikkien käsityöoluiden ystävien lomajanon kesällä 2018.

CELEBRATION HOPFEN WEISSE

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Weizen)
ABV: 5.7%

Samea, kullankeltainen vehnäolut, jonka täyteläinen tuoksu lupaa yhdistelmän hiivan mausteisuutta, keveää viljaisuutta ja pehmeää humalan makua. Bryggerin viiden vuoden taivalta juhlistavassa erikoisvehnäoluessa on mukana baijerilaisen oluenpanon perinteitä ja uuden aallon olutinnovaatioita. Panimomestari Mathias Hüffnerin käsissä nämä ovat saaneet juhlalliset puitteet.

CELEBRATION IPA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA)
ABV: 6.5%

Bryggerin 5-vuotisjuhliin pantu kullankeltainen india pale ale, jonka katkeruus saa vaativankin harrastajan myhäilemään. Yrttisen sitrushedelmän tuoksun jatkona oluen suutuntuma on viipyilevän kuiva ja humalaisen katkera. Jälkimaku on puumaisen kuiva ja pitkäkestoinen

TULIP BLOND ALE

Bryggeri Helsinki

Blond Ale (Blond Ale)
ABV: 6.9%

Kullankeltainen kevätolut, jonka mausteisen tuoksun takaa paljastuu kuivahko ja monimuotoinen maku. Tämä vaalea ale on samettisen pehmeä ja samalla kevätauringon lailla lämmittävä ensimmäisten terassipäivien nautiskeluolut.

OLD BERRY ALE

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Old Ale)
ABV: 7.3%

Rubiinin punainen ja runsasvaahtoinen old ale, jonka tuoksussa tuntuu hento herukkaisuus. Mehukkaassa maussa on marjaisaa hapokkuutta, joka tekee suutuntumasta kirpeän ja pitkäkestoisen.

ROSÉ

Bryggeri Helsinki

Other (Other)
ABV: 8.8%

Kauniin punertavan värinen ja hapokkaan valkoviinin arominen erikoisolut, jonka maku on voimakkaasti viinimäinen ja salakavalasti vahva. Ryhdikäs humalointi tekee jälkimausta raikkaan ja olutmaisen.

BARLEY WINE

Bryggeri Helsinki

Barley wine (Barley Wine)
ABV: 11%

Aromiltaan mansikan ja rusinoiden tuoksuinen vahva, pitkään kypsytetty erikoisolut, jonka maku on maltainen ja siirappinen. Jälkimaku on lämmittävä, öljymäinen, mansikkainen ja kypsien hedelmien makuinen.

DRY APPLE CIDER WBA

Bryggeri Helsinki

Cider (Cider)
ABV: 6%

Vaaleanpunertava ja sampanjamaisen hapokas kuiva omenasiideri, joka on saanut rutkasti luonnetta 3 kuukauden kypsytyksestä Riojan punaviinitynnyrissä.

CITRA EXTRA PALE ALE

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale)
ABV: 4.5%

Vaalea ja hedelmäinen pintahiivaolut saa aromiinsa sitrushedelmäisiä sävyjä uusseelantilaisista humalista ja mallaspohjassa käytetty vehnä tekee mausta kevyen ja raikkaan. Matala alkoholipitoisuus takaa helpon juotavuuden.

GOLDEN PILSENER

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner)
ABV: 5.2%

Perinteinen maltainen pils-tyyppinen olut saa Saaz-lajikkeesta klassisen humalan aromin ja pitkäkestoisen kuivan maun. Kullankeltainen suodatettu lagerolut sopii upeasti herkullisten ruoka-annosten kumppaniksi ja toimii oivallisesti myös seurustelujuomana.

DUNKEL

Bryggeri Helsinki

Dark Lager, Eisbock (Dark Lager)
ABV: 5.3%

Maltaisen tuoksuinen perinteinen tumma lager, jonka maku on puhdas ja tasapainoinen. Samettisen pehmeän makunsa ansiosta se on helposti nautittava seurusteluolut ja erinomainen kumppani maukkaille ruoka-annoksille

SUPERNOVA DOUBLE IPA 6th EDITION

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Imperial/Double IPA)
ABV: 7.8%

Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään.

SOFIA IMPERIAL STOUT

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout)
ABV: 9%

Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen. Öljymäisen rakenteen takaa löytyy paahtunut ja lämmittävä maku. Jälkimaku on yhdistelmä marjaisaa hapokkuutta ja pyöreää maltaisuutta. Brittiläisestä olutperinteestä ammentava imperial stout ilman kikkailua.

VUOSISATA

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Lager)
ABV: 10%

Bryggeri Vuosisata on makealta maltaalta tuoksuva punertavan ruskea ja vahva lagerolut, jonka maku on runsaan täyteläinen. Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava trippelbock on jälkimaultaan tuhti ja lämmittävä. Ihanteellinen olut pitkään kypsytettyjen kovien juustojen kumppaniksi.