Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Takatalo & Tompuri logo

Takatalo & Tompuri

Micro Brewery, Finland

Kymenlaaksossa, Virolahdella Ravijärven kylässä sijaitseva pienpanimo. Panimossa Kaski-olutta panevat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat isäntien omilta tiloilta. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille. Aina on pantu!

Olutlista

Kaski Kylmäsavulager

Takatalo & Tompuri

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Euro)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 35

Oluessa käytettävät maltaat ja vesi tulevat omilta tiloilta. Maltaat kylmäsa- vustetaan itse tervalepällä ja katajalla. Savun balanssi ja savuaromi oluessa on kohdallaan. Toimii sellaise naan nautittuna tai on oiva kumppani kala - ja äyriäisruoille.

Kaski Kauraporter

Takatalo & Tompuri

Stout, Porter (Porter - Other)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 15

Kauraporter on tummanpuhuva, pehmeä olut, jossa on suklainen aromi. Oluen peruspohja on pyöreä, sopivasti makea ja kauran ansiosta öljymäinen. Paahteisuutta on juuri sopivasti.Mallasohra, kaura sekä vesi tulevat omilta tiloilta.Keveytensä ansiosta se sopii nautittavaksi ympäri vuoden ja onkin hyvä yhdistelmä mm. grillatun lihan kanssa.

Kaski Pils

Takatalo & Tompuri

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 65

Oluessa on hieno liukuva pitkä humalointi sekä puhtaus, jossa kaikki katkeron elementit ovat kohdillaan. Virolahtelainen mallas ja vesi ovat liitossa Tsekkiläisen Saaz humalan kanssa.

Kaski Ruislager

Takatalo & Tompuri

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Amber)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 50

Oluessa on hieno rukiin maltainen maku ja punertava sävy. Tasapainoisuuden ja raikkauden tähän olueeseen tuo Polaris humala sekä mallasohra ja vesi, jotka tulevat omilta tiloilta.