Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Nokian Panimo logo

Nokian Panimo

Micro Brewery, Finland

Olutlista

Keisari 66 American Pale Ale

Nokian Panimo

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 4.2%, IBU/EBU: 55

Route 66 American pale ale, joka suosiollaan räjäytti pankin vähittäiskaupan tölkkihyllyssä ja olutfanien keskuudessa keväällä 2013. Muut ovat seuranneet perässä, mutta alkuperäinen kuuskutonen pitää pintansa tasapainoisella mallaspohjalla, tukevalla katkeropitoisuudella ja tyylikkäällä aromihumaloinnilla. Klassikko!

Keisari EloWehnä

Nokian Panimo

Witbier, Weizen (Hefeweizen)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 14

Suodattamaton vehnäolut Suunnannäyttäjä kotimaiselle vähittäiskauppa-vehnäoluelle. Puh- taasti baijerilaistyylinen, tosin esikuviansa hieman tukevammin humaloitu punertava vehnäolut. Etelä-saksalai- nen HefeWeiss-bier ei häpeä nokialaista sisarustaan. Elowehnän hiiva muodostaa olueen upeita makukompo- nentteja ja aromeja. Legendaarinen olut.

Keisari 25 Ginger Beer

Nokian Panimo

Spiced beer, Smoked beer (Ginger Beer)
ABV: 4.3%

Inkiväärillä ja appelsiinilla maustettu pintahiivaolut Uudenlainen, inkiväärillä ja appelsii- nilla maustettu hybridi-olut. Tukeva mallaspohja ja humalointi saavat lisätwistiä tuorepuristetusta inkiväärime- husta ja appelsiinista. Väri on kuin kuparinpunatukkaisen tytön hiusten sävy. Panimon 25-vuotisjuhla olut, joka saatiin markkinoille maaliskuussa 2017.

Keisari Münchener

Nokian Panimo

Dunkel, Märzen (Lager - Dunkel Munich)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 29

Suodatettu, tumma lager-olut. Klassikko-münchener, joka voitti 2017 Helsinki Beer Festi- vaalien tumma pohjahiivaolut- sarjan. Punertava väri, tasapainoinen mallasrunko ja hienostunut, mutta maltilli- nen humalointi takaavat kestosuosikin tyylikkyyden. Todiste todellisesta oluenpanon ammattitaidosta!

One-off Kesäsaison

Nokian Panimo

Saison (Saison / Farmhouse Ale)
ABV: 5.3%

Sameahko, pihkanvaalea, pehmeän maltainen, maltillisesti humaloitu belgihenki- nen vain lievästi hapan farm ale. Vain Tampereen ja Helsingin Sopp-festareille valmistettu.

One-Off Greippipils

Nokian Panimo

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 5.1%

Kesäisen raikas, pirteästi greipin makuinen pils. Valmistuksessa on käytetty pinkin greipin tuoremehua. Saatavana Wanhasta Postista ja Tampereen ja Helsingin Soppeista.

Big Apple

Nokian Panimo

Cider (Cider)
ABV: 4.7%

Kuiva omenasiideri. Nokian Panimon Big Apple Omenasiideri on nimensä mukaisesti raik- kaan omenainen ja hieman hapokas, kuiva, mutta täyteläinen suosikkisiideri. ”Ison Omenan” siideri tuoksuu ja maistuu vihreälle omenalle. Juomassa on käytetty raikasta omenatuoremehua. Nautitaan hyvin jäähdytettynä tai jäiden kera.