Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Lapin Voima logo

Lapin Voima

Nano Brewery, Finland

Oluella on ollut oma paikkansa suomalaisten sydämissä jo Kalevalan syntymisen aikoina. Sydämellä sahtia, elävää muinaisolutta, tekevät myös Olu Bryki Raum (OBR):n sahtimestarit!

Olutlista

Kullervo tumma ruissahti

Olu Bryki Raum

Other (Sahti)
ABV: 6%

Kullervo ruissahtia voidaan kutsua kaikkien oluiden äidiksi! Länsisuomalaisen perinteen mukaisen muinaisoluen valmistustapa on periytynyt vähintäänkin pronssikaudelta. Miellyttävän täyteläinen ja paksu suutuntuma. Pitkähkö jälkimaku, rukiinen ja hedelmäinen mieto tuoksu. Ei humalaa.

Kullero marjasahti

Olu Bryki Raum

Other (Sahti)
ABV: 6%

Kullero, naisten sahti. Kullero on etelähämäläisen sahtiperinteen mukainen mal- lassahti. Valmistustapa on rautakautinen ja olueen oli tapana säilöä syksyisin marjoja. Tämä lempeä muinaiso- lut on naisten omaan makuunsa tekemä. Kullerossa on makea, maltainen ja marjaisa maku. Pitkä jälkimaku. Kevyesti marjainen ja banaaninen tuoksu. Ei humalaa.

Osmotar

Olu Bryki Raum

Other (Sahti)
ABV: 6%

Osmotar on pohjoishämäläinen juhlasahti. Tuhatluvulla vietettiin kymmenet juhlat vuodes- sa ja joka juhlaan tehtiin oma sahti. Juhlat kestivät niin kauan kun sahtia riitti. Kalevala sanoo: ”ken huonon juhlaoluen tekee, sitä tuonen koiratkin haukkuu”. Osmottaren maltaat ovat panimon itse mallastamia. Maku on voimakas, maltainen ja makea. Lievästi savuinen ja hedelmäinen tuoksu.