Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Fiskarsin Panimo logo

Fiskarsin Panimo

Micro Brewery, Finland

Panimo sijaitsee Turun ja Helsingin välissä idyllisessä Fiskarsin ruukissa. Panimo on perustettu 2011 maukkaiden ja erilaisten oluiden valmistamiseksi. Fiskarsin Panimo keskittyy oluen makuun ja ruokien makumaailmojen yhdistämiseen. Aina perusperiaatteena on ollut oluen juotavuus, myös ihan sellaisenaan nautittuna. Makumaailmoja haetaan överihumaloinnin sijaan mallaspohjasta, erikoisista hiivoista, jotka tuottavatkin huikeita makuyhdistelmiä sekä tietenkin maanläheisestä maustamisesta, kuten kuusenkerkän käyttämisestä oluessa. Tunnettiin aiemmin nimellä Rekolan Panimo.

Olutlista

Katkera Nunna

Fiskarsin Panimo

Sour Ale, Lambic (Sour - Gose)
ABV: 3.5%

Karpalo-gose / cranberry-gose *GLUTEENITON* / *GLUTEN FREE* Vaalea, virkistävä luomuhapanolut. Karpalo tuo vienon marjaisan napakkuuden kevyeen olueen. Gose-tyylinen suolaisuus on aistittavissa suuntuntumana. Tämä luomuolut on myös GLUTEENITON.

Öö De Kolome

Fiskarsin Panimo, HIISI, Mathildedalin Kyläpanimo

Saison (Saison / Farmhouse Ale)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 20

Vaapukanlehtisaison / raspberryleaf saison with lactose Fiskarsin Panimo, Mathildelanin Kyläpanimo ja HIISI - yhteistyöolut *SISÄLTÄÄ LAKTOOSIA/CONTAINS LACTOSE* Kolme kovaa kokoontuivat Fiskarsin patojen ääreen ja loivat yhdessä hauskan kesäoluen, saisoni vadelmanlehdillä sekä laktoosilla. Vadelmanlehdet haettiin naapuritislaamo Ägräkseltä, hiiva tuli Mathildelanista ja KEITTOUKOT Hiisiltä. Hah!

Juhla Pils

Fiskarsin Panimo

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - German)
ABV: 4.5%

Tsekki pilsner / czech pilsner Satavuotiaan Suomen kunniaksi pantu juhlaolut. Raikkaasta suomalaisesta vedestä, Perniön maltaasta sekä klassisesta tsekkiläisestä Saazer -humalasta ja Urquelin hiivasta valmistettu olut.

Kaffe Stout

Fiskarsin Panimo

Stout, Porter (Stout - Other)
ABV: 5.5%

Kahvi stout / coffee stout*SISÄLTÄÄ LAKTOOSIA/CONTAINS LACTOSE* Concours International de Lyon 2017 kisassa kultamitalilla palkittu, meidän versio maitokahvista. Tumma stout johon lisäsimme sopivasti sekä kahvia että laktoosia, tuloksena miellyttävän pehmeä jälkiruokaolut.

Kesäkolli

Fiskarsin Panimo

Witbier, Weizen (Witbier)
ABV: 4.3%

Inkivääri vehnäolut / ginger wheat beer Tuoreella inkiväärillä maustettu vehnäolut. Kirpsakka, inkiväärinen ja raikas – kesäpäivien janojuoma!

Amerikan Serkku

Fiskarsin Panimo

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 4.5%

American pale ale Suodattamaton, vaalea, sitruksen tuoksuinen kuivahumaloitu apa. Meidän oma saunaoluemme!

Fiskarsin Vehnä

Fiskarsin Panimo

Witbier, Weizen (Witbier)
ABV: 3.5%

Witbier Kullankeltainen, aromiltaan sitruksisen raikas ja hedelmäinen kevyt vehnäolut. Oluen mausta ja tuoksusta löytyy wit-tyylistä mausteisuutta kuten appelsiinin kuorta ja korianterin siementä, joita hiiva on käydessään tuottanut.

Metsän Henki

Fiskarsin Panimo

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Brown Ale - Other)
ABV: 4.5%

Kuusenkerkkä -ale / spruce shoot -ale *GLUTEENITON* / *GLUTEN FREE* Kuusenkerkällä maustettu suodattamaton, maltainen pehmeän pyöreä punaruskea olut.

Musta Valssi 5.6%

Rekolan Panimo / Brewery, Mathildedalin Kyläpanimo

Dark Lager, Eisbock (Lager - Dark)
ABV: 5.6%

Tumma lager / schwarzbier *LUOMU/ORGANIC* Concours International de Lyon 2017 kisassa hopeamitalilla palkittu, Fiskarsin Panimon ja Mathildedalin Kyläpanimon yhteistyön tuloksena syntynyt paahteinen ja kuiva schwarzbier, jossa mukana myös Saazer humalan puraisua.

Kaksi Kotia Vailla humalaa Villiyrtti-pakuri Sour

Rekolan Panimo / Brewery, HIISI

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 5.6%

Gruit ale Täysin ilman humalaa pantu Fiskarsilaisilla villiyrteillä maustettu gruit. Gruit -seoksessa on pujoa, apilaa, kanervaa, pakurinkääpää, siankärsämöä ja mesiangervoa. Hapan ja aromaattinen, loistava hellejuoma. ”Suomi-lambiciksi” tituleerattu erikoisuus.

Funky Luomu

Fiskarsin Panimo

Saison (Saison / Farmhouse Ale)
ABV: 6.5%

Villihiiva-ale / farmhouse ale *LUOMU/ORGANIC* Hedelmäinen belgityylinen olut. Bret- tanomyces -villihiivan luoma hapokkuus tekee Funkystä monipuolinen nautiskelu- ja ruokajuoman. Makumaailmassa myös hedelmäisyyttä, aprikoosia ja lievää makeutta.

Paavin Polku

Fiskarsin Panimo

Tripel, Strong Blond Ale (Belgian Tripel)
ABV: 9%

Belgian trippel Vahva, hedelmäisen aromikas vaalea belgi-Trippel. Hiivan loihtimat maut ja aromit ovat pääosassa, mutta vahvuus lämmittää varsinkin illan viileämpinä tunteina. Munkintie 6.7% belgi-dubbel Yhtä aikaa tuhti ja henkevä, punaruskea olut. Tunnelmalliseen nautiskeluun, mausta voi aistia tummia hedelmiä ja vienosti lakritsia.

Munkintie

Rekolan Panimo / Brewery

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Brown Ale - Belgian)
ABV: 6.7%

Belgi-dubbel Yhtä aikaa tuhti ja henkevä, punaruskea olut. Tunnelmalliseen nautiskeluun, mausta voi aistia tummia hedelmiä ja vienosti lakritsia.

Tervahauta Porter

Rekolan Panimo / Brewery

Stout, Porter (Porter - Other)
ABV: 4.5%

Savuportteri Musta, pehmeä savumaltaasta valmistettu portteri, jossa mausteena Lentiiran tervaa Kainuusta.