Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Bryggeri Helsinki logo

Bryggeri Helsinki

Brew Pub, Finland

Olutlista

Pils

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

Summer Ale

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - New Zealand)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 16

Weizen

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Hefeweizen)
ABV: 5%, IBU/EBU: 18

Valmistettu eteläsaksalaisten suodattamattomien esikuviensa mukaan. Sen banaanimainen hedelmäisyys täyttää suun ja vehnäinen viljaisuus tekee jälkimausta kuivahkon.

Dunkel

Bryggeri Helsinki

Dunkel, Märzen (Lager - Dunkel Munich)
ABV: 5.3%, IBU/EBU: 24

Maltaisen tuoksuinen perinteinen tumma lager, jonka maku on puhdas ja tasapainoinen. Samettisen pehmeän makunsa ansiosta se on helposti nautittava seurusteluolut ja erinomainen kumppani maukkaille ruoka-annoksille.

IPA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - English)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 57

Kauniin mahongin värinen, tasapainoisen maltainen sekä hedelmäisen ja havumaisen aromikas arki-IPA, jonka pehmeä maku kestää runsasmakuisten ruokien seuran.

Rosé

Bryggeri Helsinki

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 8.8%, IBU/EBU: 20

Kauniin punertavan värinen ja hapokkaan valkoviinin arominen erikoisolut, jonka maku on voimakkaasti viinimäinen ja salakavalasti vahva. Ryhdikäs humalointi tekee jälkimausta raikkaan ja olutmaisen.

Sofia Sherry Barrel Aged

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9%, IBU/EBU: 65

Dry Apple Cider WBA

Bryggeri Helsinki

Cider (Cider)
ABV: 6%

Vaaleanpunainen ja sampanjamaisen hapokas, punaviinitynnyrissä kypsytetty kuiva omenasiideri

Citra Extra Pale Ale

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - International)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 24

Vaalea ja hedelmäinen pintahiivaolut saa aromiinsa sitrushedelmäisiä sävyjä uusseelantilaisista humalista ja mallaspohjassa käytetty vehnä tekee mausta kevyen ja raikkaan. Matala alkoholipitoisuus takaa helpon juotavuuden.

Golden Pilsener

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Czech)
ABV: 5.2%, IBU/EBU: 34

Perinteinen maltainen pils-tyyppinen olut saa Saaz-lajikkeesta klassisen humalan aromin ja pitkäkestoisen kuivan maun. Kullankeltainen suodatettu lagerolut sopii upeasti herkullisten ruoka-annosten kumppaniksi ja toimii oivallisesti myös seurustelujuomana.

Bryggeri Kesäloma

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Supernova 6th edition

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Imperial / Double)
ABV: 7.8%, IBU/EBU: 90

Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään.

Sofia

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9%, IBU/EBU: 65

Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen. Öljymäisen rakenteen takaa löytyy paahtunut ja lämmittävä maku. Jälkimaku on yhdistelmä marjaisaa hapokkuutta ja pyöreää maltaisuutta. Brittiläisestä olutperinteestä ammentava imperial stout ilman kikkailua.

Bryggeri Vuosisata

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Euro Strong)
ABV: 10%, IBU/EBU: 25

Bryggeri Vuosisata on makealta maltaalta tuoksuva punertavan ruskea ja vahva lagerolut, jonka maku on runsaan täyteläinen. Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava trippelbock on jälkimaultaan tuhti ja lämmittävä. Ihanteellinen olut pitkään kypsytettyjen kovien juustojen kumppaniksi.

Rotmalz

Bryggeri Helsinki

Other (Other)
ABV: 11%

Tumman ruskea ja tuhdin makuinen hybridiolut, joka saa luonnetta niin erikoisista raaka-aineistaan kuin punaviinitynnyreissä tapahtuneesta kypsytyksestä. Panimomestari Mathias Hüffner on tehnyt oluen, jolle on vaikea löytää vertailukohtaa maailman muista oluista.

Tyrniportteri

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Porter)
ABV: 6.5%

Pehmeän maltainen ja eksoottisen hedelmäinen tumma pintahiivaolut, joka saa makua tyrnimehusta ja aprikoosipyreestä. Se sopii suomalaiseen ruokapöytään tuhtien riistaruokien seuraksi tai sellaisenaan nautittavaksi.

Kesävehnä

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Weizen)
ABV: 3.9%

Kesäisen raikas olutuutuus on kevyt, hennosti sitruunainen ja kirpeähkö mieto vehnäolut. Oluen suunnittelusta ja valmistuksesta vastanneet Mathias Hüffner ja Mikko Salmi suosittelevat eksoottisen mausteista ja kevyen hedelmäistä Kesävehnää sellaisenaan janojuomana nautittavaksi tai kevyiden kesäruokien kumppaniksi.