Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Bryggeri Helsinki logo

Bryggeri Helsinki

Brew Pub, Finland

Olutlista

Pils

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

Weizen

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Hefeweizen)
ABV: 5%, IBU/EBU: 18

Valmistettu eteläsaksalaisten suodattamattomien esikuviensa mukaan. Sen banaanimainen hedelmäisyys täyttää suun ja vehnäinen viljaisuus tekee jälkimausta kuivahkon.

IPA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - English)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 57

Kauniin mahongin värinen, tasapainoisen maltainen sekä hedelmäisen ja havumaisen aromikas arki-IPA, jonka pehmeä maku kestää runsasmakuisten ruokien seuran.

H.O.P. 2018

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - American)
ABV: 5.7%, IBU/EBU: 57

Helsinkiläisen Oluen Päivän kunniaksi valmistettu kevyesti pihkaisen ja hedelmäisen tuoksuinen, meripihkan värinen ale. Sen maku on pehmeä ja helposti lähestyttävä, ja jonkin verran katkera. Suutuntuma on hiukan öljymäinen ja kuiva sekä jälkimaku kuiva, viljamainen ja katkerahko.

Tulip Blond

Bryggeri Helsinki

Blond Ale (Blond Ale)
ABV: 6.9%, IBU/EBU: 24

Vaalea, mausteinen ja keväisen kevyt belgialaistyylinen blond ale

Dry Apple Cider WBA

Bryggeri Helsinki

Cider (Cider)
ABV: 6%

Vaaleanpunainen ja sampanjamaisen hapokas, punaviinitynnyrissä kypsytetty kuiva omenasiideri

Old Berry Ale

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Old Ale)
ABV: 7.3%, IBU/EBU: 28

Rubiinin punainen ja runsasvaahtoinen winter warmer, jonka tuoksussa tuntuu hento herukkaisuus. Mehukkaassa maussa on marjaisaa hapokkuutta, joka tekee suutuntumasta kirpeän ja pitkäkestoisen.

Rosé

Bryggeri Helsinki

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 8.8%, IBU/EBU: 20

Kauniin punertavan värinen ja hapokkaan valkoviinin arominen erikoisolut, jonka maku on voimakkaasti viinimäinen ja salakavalasti vahva. Ryhdikäs humalointi tekee jälkimausta raikkaan ja olutmaisen.

Barley Wine

Bryggeri Helsinki

Barley wine (Barleywine - American)
ABV: 11%

Aromiltaan mansikan ja rusinoiden tuoksuinen vahva, pitkään kypsytetty erikoisolut, jonka maku on maltainen ja siirappinen. Jälkimaku on lämmittävä, öljymäinen, mansikkainen ja kypsien hedelmien makuinen.

Citra Extra Pale Ale

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - International)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 24

Vaalea ja hedelmäinen pintahiivaolut saa aromiinsa sitrushedelmäisiä sävyjä uusseelantilaisista humalista ja mallaspohjassa käytetty vehnä tekee mausta kevyen ja raikkaan. Matala alkoholipitoisuus takaa helpon juotavuuden.

E.S.P.A.

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%

Lempeän maltainen kuparin värinen englantilaistyylinen pale ale, jonka tuoksussa aistii brittiläisten jalohumalien aromia ja jälkimaku on viljamaisen kuiva.

Dunkel

Bryggeri Helsinki

Dunkel, Märzen (Lager - Dunkel Munich)
ABV: 5.3%, IBU/EBU: 24

Maltaisen tuoksuinen perinteinen tumma lager, jonka maku on puhdas ja tasapainoinen. Samettisen pehmeän makunsa ansiosta se on helposti nautittava seurusteluolut ja erinomainen kumppani maukkaille ruoka-annoksille.

Golden Pilsener

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Czech)
ABV: 5.2%, IBU/EBU: 34

Perinteinen maltainen pils-tyyppinen olut saa Saaz-lajikkeesta klassisen humalan aromin ja pitkäkestoisen kuivan maun. Kullankeltainen suodatettu lagerolut sopii upeasti herkullisten ruoka-annosten kumppaniksi ja toimii oivallisesti myös seurustelujuomana.

Supernova 6th edition

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Imperial / Double)
ABV: 7.8%, IBU/EBU: 90

Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään.

Sofia

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9%, IBU/EBU: 65

Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen. Öljymäisen rakenteen takaa löytyy paahtunut ja lämmittävä maku. Jälkimaku on yhdistelmä marjaisaa hapokkuutta ja pyöreää maltaisuutta. Brittiläisestä olutperinteestä ammentava imperial stout ilman kikkailua.

Bryggeri Vuosisata

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Euro Strong)
ABV: 10%, IBU/EBU: 25

Bryggeri Vuosisata on makealta maltaalta tuoksuva punertavan ruskea ja vahva lagerolut, jonka maku on runsaan täyteläinen. Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava trippelbock on jälkimaultaan tuhti ja lämmittävä. Ihanteellinen olut pitkään kypsytettyjen kovien juustojen kumppaniksi.