Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
UG Brewery logo

UG Brewery

Micro Brewery, Finland

United Gypsies on perustettu tarjoamaan panimokapasiteettia ja ammattimaista apua oluen suunnitteluun, valmistukseen ja myymiseen kasvavalle määrälle kotimaisia ja ulkomaisia kiertolaispanimoita, joilla ei ole omia panimotiloja.

Olutlista

Aurinko

Humalove Brewing

Saison (Saison / Farmhouse Ale)
ABV: 5.9%, IBU/EBU: 15

Kiertolaispanimo Humalove Brewingin reippaasti Citralla ja Equinoxilla aromihumaloitu Saison.

Urban Drifter APA

Reload Brewing Oy

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 4.2%, IBU/EBU: 53

\"Parhaat ideat syntyvät tuopin äärellä. Niin tämäkin. Kaverukset tapasivat ensi kerran Mustialan pienpanimokurssilla vuosina 2014-15. Pantiin oluita. Maisteltiin. Ja oltiin tyytyväisiä. Varsin pian, kun hyvän oluen makuun oli päästy, homma imaisi isosti. Ajateltiin, että kun nämä juomat maistuvat näin hyvälle, ei ole reilua pitää salaisuutta itsellä. Päätettiin panna hyvä kiertämään. Reload Brewing Oy syntyi kesäkuussa vuonna 2016. Tavoitteenamme on liittyä mukaan maailmanlaajuiseen pienpanimovallankumoukseen tuottamalla laadukkaita ja persoonallisia oluita.Urban Drifterin mallasrunkona ovat kotimaiset Pale Ale ja Crystal maltaat ja humalointiin on käytetty Chinook ja Cascade humalia. UG Breweryn ensimmäinen vuokrapano.

Oolong Johnson

Kallio Brewery

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 5.2%, IBU/EBU: 30

Kallio Breweryn Olavi Mension ja Vieraan pojan kotipanimon Joel Jaakkolan United Gypsies panimolla Lohjalla valmistama vehnäisen raikas aromipommi on omistettu kaikille puhuville kissoille. Humalat Nelson, Cascade, Hallertau mittelfrüh. Mausteena Milk Oolong tee.

First Batch IPA

UG Brewery

IPA, APA, Pale Ale (IPA - American)
ABV: 6%

UG Breweryn ensimmäinen olut. Maltaina pale ale, munich ja crystal 50, humalina columbus, centennial ja simcoe, kuivahumalana citra. Maltaisuus, katkeruus ja humalan aromi mukavasti tasapainossa.

United Gypsies Vintage Ale 2017: Barley Wine

UG Brewery

Barley wine (Barley Wine)
ABV: 11%, IBU/EBU: 80

Helmikuussa UG Breweryn ensimmäisissä pikkujouluissa pantu vuosiolut. Tyylinä tässä on reilusti jenkkihumaloitu Barley Wine, joka on pantu Kosoolan Panimon hyviä arvosteluita saaneen Pohjoisen Jättiläisen reseptillä. Humalina chinook, centennial ja columbus.

Hapanpukki

UG Brewery

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 7%, IBU/EBU: 25

Kosoolan panimon perinteisellä hapanpukin reseptillä pantu kattilahapatettu punaruskea ja maltainen ale. Mallaspohja perinteinen dobbelbockin mallaspohja, katkerohumalana perle, hiivana US-05 ja maitohappobakteereina S-ryhmän omat Rainbow-maitohappobakteeritabletit.

Quick Lager

UG Brewery

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Pale)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 30

Kaksi viikkoa ennen Helsinki Beer Festivalia pantu pika-lager. Maltaina pilsner ja munich, katkerohumalana toimi Perle ja keiton lopussa kattilaan heitettiin tavallista laakeria reilummin Hallertauer Mittefrüta ja Cascadea. Hiivana W34/70.

Tupla IPA

UG Brewery

IPA, APA, Pale Ale (Imperial IPA)
ABV: 8.5%, IBU/EBU: 111

Hyvä tupla-IPA on parhaimmillaan tuoreena. Tämä DIPA on pantu 11 päivää ennen juhlien alkua, joten se on varmasti tuoretta. Maltaina pale ale ja munich, humalina paljon magnumia, ja älyttömät määrät centennialia, simcoeta ja citraa. 40g/l Humalaa! Hiivana uskollinen US-05.

To Brew or Not to Brew Sahti

UG Brewery

Other (Sahti)
ABV: 8%

Perinteisillä tavoilla muovisaavissa mäskätty ja keittämätön sahti. Panimomiesten kesken oli vääntöä, että pitäisi sahtia panna vaiko ei, mutta pantiin kuitenkin.