Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Sori Brewing logo

Sori Brewing

Micro Brewery, Estonia

Serious beer for not so serious people. Sori Brewing is located in the capital of Estonia, Tallinn. Backed by crowdfunding investors, Sori Brewing is on a mission to make the world more fun with better craft beer. Started by two Finns who moved away from their home country to brew without compromises. Not far, but far enough to make it count. Together with an amazing team, these guys are dedicated to bring you joy in a form of craft beer.

Olutlista

Out of Office

Sori Brewing

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Session / India Session Ale)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 55

Vietätkö päiväsi paikassa, jossa odotat vain, että kellon viisari napsahtaa maagisen numeron yli? Teet työsi, mutta ilman intohimoa? Laita siis Out of Office -status päälle ja jätä loppuun kulunut työpöytäsi, lopullisesti. Niin mekin teimme. Tämä voimakkaasti humaloitu ja raikas Session IPA sopii kaveriksi unelmien tavoitteluun. Tässä IPAssa on trooppista hedelmää, hieman havua ja paljon aurinkoa.

Conca d'Oro

Sori Brewing

Stout, Porter (Stout - American Imperial / Double)
ABV: 11.5%, IBU/EBU: 24

Conca dOro on moniulotteinen Imperial Stout, joka on kypsytetty arvostetun Candiallen viinitilan Chianti Classico -tynnyreissä. Saatavilla rajoitetusti.

Laudatur (XVI)

Sori Brewing

Dubbel, Dark Ale (Dark Ale)
ABV: 11%, IBU/EBU: 55

Hanassa perjantaina klo 18:00! Erikoiserä. Täyteläinen ja kompleksinen Macallanin ja Glenmorangien viskitynnyreissä kypsynyt Ale Blend. Hienostunutta savua ja turpeisuutta, häivähdys ikääntynyttä tammea ja kevyitä ylämaan viskin aromeita. Tasapainoista maltaista makeutta, joka yhdistyy tasapainottavaan kevyeen humalan katkeroon. Ainutlaatuinen makuelämys.

Midsummer Melancholy

Sori Brewing, AF Brew

Stout, Porter (Porter - Baltic)
ABV: 11%, IBU/EBU: 50

Yhteistyöolut Venäläisen AF Brewn kanssa. Erittäin suklainen, kahvinen ja makea jälkiruoka. Oluen teossa käytetty Kenialaista kahvia, Bourbon Vaniljaa ja savumaltaita. Rajoitettu erä!

Dark Humor Club Hot Chocolate

Sori Brewing

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 10.2%

Sori Brewingin arvostetun Dark Humor Club -sarjan uusin tulokas on moniulotteinen ja runsaan suklainen Imperial Stout. Kiireettä tehty DHC Hot Chocolate on kypsytetty kaakaonibsien päällä, josta se saa kaakaoisen suklaiset arominsa.

Ménage à Trois

Sori Brewing

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Triple)
ABV: 10.1%, IBU/EBU: 102

Kolme humalaa, kolme mallasta. Erittäin voimakkaan aromaattisesti humaloitu Triple IPA.

Vanilla Cake Fever

Sori Brewing

Stout, Porter (Porter - Baltic)
ABV: 9.9%

Hanassa lauantaina! Vanilla Cake Fever on suuri ja täyteläinen Imperial Baltic Porter, jonka makumaailmaa hallitsevat tumma suklaa ja eksoottinen vanilja. Tämän oluen tekemisessä ei työtunteja laskettu.

Sweet Mistress

Sori Brewing, Stockholm Brewing Co.

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9.4%, IBU/EBU: 50

Hanassa perjantaina! Sori Brewing teki yhdessä Stockholm Brewing Co:n kanssa makean 9,4 % Imperial Stoutin, Sweet Mistressin, jossa on hitunen Himalajan suolaa tasapainottamassa sekä luomassa makean ja suolaisen epäpyhää liittoa. Runsaan suklainen, täyteläinen ja jälkimaultaan hitusen suolainen.

Dog Sled Fuel

Sori Brewing

Amber/Red (Red Ale - Imperial / Double)
ABV: 8.8%, IBU/EBU: 68

Elegantti ja moniulotteinen Imperial Red Ale. Rungoltaan karamellimaltaisen pyöreä ja humaloinniltaan aromikas rubiinin punainen Ale. Tämä kylmän karkoittava polttoaine ei jätä nautiskelijaa kylmäksi.

Delirious

Sori Brewing

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Imperial / Double)
ABV: 8.1%, IBU/EBU: 87

Delirious tarkoittaa hurjan innostunutta mieltä. Koska innostuimme, kuivahumaloimme tämän tupla-IPAn massiivisesti. Kaksin käsin kuivahumaloitu Citralla, Mosaicilla ja Simcoella.

Dark Humor Club Bourbon Vanilla

Sori Brewing

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 8%, IBU/EBU: 50

Makea ja jälkiruokamainen Imperial Stout, jossa valtavati makua. Kaakaonibsit, espresso ja valtava määrä vaniljatankoja tekevät tästä nestemäisen mokkapalan.

Coffee Gorilla

Sori Brewing

Stout, Porter (Porter - Baltic)
ABV: 7%, IBU/EBU: 45

Haukotus on hiljainen huuto, jotta saat lisää kahvia. Kohtaat varmaan Kahvigorillan joka päivä peilin edessä ennen ensimmäistä kupillista. Coffee Gorilla on mahtava Balttiportteri, jossa käytimme kuutta erilaista mallasta ja kylmäuutettua espressoa.

Investor IPA

Sori Brewing

IPA, APA, Pale Ale (IPA - American)
ABV: 6.9%, IBU/EBU: 70

Sori Brewing on joukkorahoitettu panimo. Investor IPA on kiitos näille kaikille, jotka tekevät tämän mahdolliseksi. Suoraviivainen West Coast IPA, joka oli yksi ensimmäisistä oluista, jotka Sorilta tuli ulos.

Leaping Lena

Sori Brewing

Lager, Pilsner, Bock (Lager - IPL (India Pale Lager))
ABV: 6.3%, IBU/EBU: 70

Länsisaksalaisen kilpapulun mukaan nimetty India Pale Lager. Hedelmäisesti ja kukkaisesti humaloitu Simcoe, Mosaic ja Ahtanum lajikkeilla.

Öökull

Sori Brewing, Het Uiltje

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Belgian)
ABV: 5.8%, IBU/EBU: 48

Yhteistyöolut Hollantilaisen Het Uiltje Panimon kanssa. Pöllö = Het Uiltje hollanniksi =

Soulmate

Sori Brewing

Saison (Saison / Farmhouse Ale)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 24

Kun löytyy oluesta sielunkumppani joka juttelee mukavia. Soulmate on kukkainen ja yrttinen Saison, josta löytyy hieman hunajaisuutta. Elegantisti humaloitu Citralla ja Chinookilla, viimeistelty reippaasti appelsiininkuorella.

Havana Gose Ginger Pineapple

Sori Brewing

Sour Ale, Lambic (Sour - Gose)
ABV: 4.6%

Havana Gosen inkiväärinen ja ananaksinen versio. Hapan ja suolainen.

Raspberry Punch - Berliner Weisse

Sori Brewing

Sour Ale, Lambic (Sour - Berliner Weisse)
ABV: 4%

Raspberry Punch on villin raikas hapanolut! Tämä kirpeän hapan, fuksianvärinen Berliner Weisse saa rohkean luonteensa isosta määrästä vadelmaa ja lactobasilluksesta. Mukava pieni läpsy kasvoille ja kutittava elämys kielelle. Ja nyt kun tietää mikä iski, tätähän haluaa lisää?

Anniversary Barley Wine 2017 (Cognac BA)

Sori Brewing

Barley wine (Barley Wine)
ABV: 11.6%

Hanassa lauantaina klo 18:00! Erikoiserä: Suurenmoinen Barley Wine, joka kypsytetty lähes vuoden verran konjakkitynnreissä. Maku voimakkaan maltainen, kuivattuja hedelmiä ja karamellia. Tynnyrikypsytys tuo kevyttä tammea ja konjakin vivahteen.

Hardly Working

Sori Brewing

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 29

UUTUUS LANSEERAUS! Taivaallinen Simcoe-humaloitu Pils, joka esittelee Sorin taitoja lagereiden panemisenkin saralla. Saatavilla ensi kertaa eksklusiivisesti HBF:ssä.