Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Olvi logo

Olvi

Micro Brewery, Finland

Olutlista

IPA (4.7%)

Olvi

IPA, APA, Pale Ale (IPA - American)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 55

Iisalmi (India) Pale Ale on vahvasti humaloitu pintahiivaolut, joka on ensimmäinen OLVI pintahiivaolut Olvi Oyj:n historiassa. Humalalajikkeet: Mosaic, Galaxy, Comet & Saphir. Pastöroimaton, suodattamaton.

APA

Olvi

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - American)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 58

OLVI APA -olut on American Pale Ale -tyyppinen vahvasti katkerohumaloitu suodattamaton täysmaltainen pintahiivaolut. Makuelämyksen täydentää ohramaltaan lisäksi myös vehnämallas. Humalalajikkeet: Citra-, Chinook- ja Equinox. Pastöroimaton, suodattamaton.

American Cream Ale

Olvi

Blond Ale (Cream Ale)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 25

OLVI American Cream Alessa yhdistyvät OLVI erikoisoluiden valmistusniksit sekä liki 140 vuoden kokemus lageroluiden valmistuksesta: siinä yhdistetään pintahiivan pääkäyminen pohjahiivan varastokäymiseen. Tarkkaan valittu mallasrunko, kaksi erityyppistä hiivaa sekä aromihumalat ovat tämän täysmallasoluen maun takana. Pinta- ja pohjahiivaolut. Humalalajikkeet: Monroe, Fantasia ja Kazbek. Pastöroimaton, suodattamaton.

Olvi Tuplapukki

Olvi

Lager, Pilsner, Bock (Doppelbock)
ABV: 8.5%, IBU/EBU: 23

OLVI Tuplapukki on vaaleanruskea, täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, maltainen sekä makean hedelmäinen vahva lager. Vahvaa alkoholimaista makua pehmentää pitkälle viedyn käymisen mukanaan tuoma maun raikkaus. Pehmeää makua täydentää vahva ja aromikas humalointi. Väri on kuparinen ja vaahto pysyvä. Pastöroimaton.

Black IPA

Olvi

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Black / Cascadian Dark Ale)
ABV: 4.7%, IBU/EBU: 55

Vahvasti katkerohumaloitu väriltään lähes musta Black IPA-tyyppinen täysmallaspintahiivaolut, jonka paahtuneen maun luovat valittu mallaspohja sekä aromihumalien yhdistelmä. Humalalajikkeet: Cascade, Target, Yellow Sub ja T

Sherwood Black Cider

Olvi

Cider (Cider)
ABV: 4.7%

Sherwood Black Cider on musta omenasiideri, jonka maku on vahva ja täyteläinen. Siiderin lähes musta väri tulee paahdetuista maltaista. Tuoksu on omenainen. Jälkimaussa on maltaisuutta ja hentoa karamellisuutta.