Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Bryggeri Helsinki logo

Bryggeri Helsinki

Brew Pub, Finland

Olutlista

Bryggeri Pils

Lammin Sahti Oy

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Pale)
ABV: 4.5%

Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

Weizen

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Hefeweizen)
ABV: 5%, IBU/EBU: 18

Valmistettu eteläsaksalaisten suodattamattomien esikuviensa mukaan. Sen banaanimainen hedelmäisyys täyttää suun ja vehnäinen viljaisuus tekee jälkimausta kuivahkon.

IPA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - English)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 57

Kauniin mahongin värinen, tasapainoisen maltainen sekä hedelmäisen ja havumaisen aromikas arki-IPA, jonka pehmeä maku kestää runsasmakuisten ruokien seuran.

Noita

Bryggeri Helsinki

Blond Ale (Blonde Ale)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 20

Bryggeri Noita Pääsiäisolut on vaalea pintahiivaolut, jonka viettelevässä maussa voi aistia hunajaista maltaisuutta sekä hentoa mausteisuutta. Kullankeltainen olut on valmistettu käyttäen belgialaista hiivalajiketta, joka tekee nautinnosta miellyttävän kokemuksen. Salainen mausteseos lisää kausioluen makuun taianomaisen sävyn.

Colorado Blond

Bryggeri Helsinki, BJ's Restaurant & Brewhouse

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Belgian)
ABV: 7.1%, IBU/EBU: 30

Bryggeri Helsingin ja boulderilaisen BJ´s Brewhousen yhteistyöolut, joka juhlistaa suomalaisen Viking Maltin ja yhdysvaltalaisen Colorado Maltingsin yhteistyötä Euroopassa. Olut on belgialaistyylinen runsaasti humaloitu vahva ale, jonka aromissa on runsasta mausteisuutta ja suutuntumassa pehmeän hunajaista maltaisuutta. Amerikkalaiset humalat tukevat herkullista kokonaisuutta. Oluen ensi-ilta on HBF 2017.

H.O.P. 2017 (American Wheat Ale)

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Pale Wheat Ale - American)
ABV: 5.6%, IBU/EBU: 23

Helsinkiläisen Oluen Päivän kunniaksi pantu eksoottisten hedelmien tuoksuinen vaalea ale, jonka mallaspohjassa on runsaasti vehnää. Mausteisen humaloinnin tasapainottaa vehnän tuoma keveys, joka saa samalla jälkimaun viljaisen kuivaksi. Tuplakuivahumaloidun oluen suunnittelivat panimomestari Mathias Hüffner Bryggeri Helsingistä ja ravintolapäällikkö Miika Korpela Teerenpeli Kampista.

Bryggeri Vuosisata

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Euro Strong)
ABV: 10%, IBU/EBU: 25

Bryggeri Vuosisata on makealta maltaalta tuoksuva punertavan ruskea ja vahva lagerolut, jonka maku on runsaan täyteläinen. Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava trippelbock on jälkimaultaan tuhti ja lämmittävä. Ihanteellinen olut pitkään kypsytettyjen kovien juustojen kumppaniksi. Hanaoluena maailman ensi-ilta on HBF 2017.

Dunkel

Bryggeri Helsinki

Dunkel, Märzen (Lager - Dunkel Munich)
ABV: 5.3%, IBU/EBU: 24

Maltaisen tuoksuinen perinteinen tumma lager, jonka maku on puhdas ja tasapainoinen. Samettisen pehmeän makunsa ansiosta se on helposti nautittava seurusteluolut ja erinomainen kumppani maukkaille ruoka-annoksille.

Rhum Barrel Aged Barley Wine

Bryggeri Helsinki

Barley wine (Barleywine - English)
ABV: 11%, IBU/EBU: 40

Aromiltaan mansikan ja rusinoiden tuoksuinen vahva, pitkään kypsytetty erikoisolut, jonka maku on maltainen ja siirappinen. Jälkimaku on lämmittävä, öljymäinen, mansikkainen ja kypsien hedelmien makuinen. Tynnyroity ns second fill-rommitynnyrissä.

Sofia

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9%, IBU/EBU: 65

Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen.

Citra Extra Pale Ale

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - International)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 24

Vaalea ja hedelmäinen pintahiivaolut saa aromiinsa sitrushedelmäisiä sävyjä uusseelantilaisista humalista ja mallaspohjassa käytetty vehnä tekee mausta kevyen ja raikkaan. Matala alkoholipitoisuus takaa helpon juotavuuden.

E.S.P.A.

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%

Lempeän maltainen kuparin värinen englantilaistyylinen pale ale, jonka tuoksussa aistii brittiläisten jalohumalien aromia ja jälkimaku on viljamaisen kuiva.

Stout

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 36

Väriltään lähes musta pintahiivaolut, joka on maultaan paahtunut ja kahvimaisen kuiva, mutta samalla kevyt ja helposti juotava irlantilaistyylinen stout

Supernova 5th Edition

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Imperial / Double)
ABV: 7.8%, IBU/EBU: 90

Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään.

Winter Ale

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Winter Ale)
ABV: 6%, IBU/EBU: 32

Tummien marjojen ja maltaan tuoksuinen vahva ja tumma talven kausiolut on maultaan puhtaan maltainen ja tasapainoinen. Jälkimaku on kuiva ja hennosti herukkaisen hapokas.

Rosé

Bryggeri Helsinki

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 8.8%, IBU/EBU: 20

Kauniin punertavan värinen ja hapokkaan valkoviinin arominen erikoisolut, jonka maku on voimakkaasti viinimäinen ja salakavalasti vahva. Ryhdikäs humalointi tekee jälkimausta raikkaan ja olutmaisen.

Bryggeri Helsinki Special Bitter

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (English Bitter)
ABV: 5.4%, IBU/EBU: 35

Taidolla valmistettu punertavan ruskea, maltaisen ja jalohumalaisen tuoksuinen sekä runsaanmakuinen vahva bitter ale. Maussa yhdistyy keksimäinen viljaisuus ja viettelevä brittihumalan katkeruus. Maistuu parhaiten pataruokien, grillatun lihan tai riistan kanssa.