Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
UG Brewery logo

UG Brewery

Micro Brewery, Finland

United Gypsies on perustettu tarjoamaan panimokapasiteettia ja ammattimaista apua oluen suunnitteluun, valmistukseen ja myymiseen kasvavalle määrälle kotimaisia ja ulkomaisia kiertolaispanimoita, joilla ei ole omia panimotiloja.

Olutlista

Pink Ballerina

UG Brewery

Kriek, Fruit sour, Rouge (Fruit sour)
ABV: 4%

Gose jossa on ohra- ja vehnämallasta, merisuolaa ja korianterinsiementä. Mäskäyksen jälkeen vierre hapatettiin, vadelmat on lisättiin keiton lopussa ja laitettiin käymisastiaankin. Kokonaisuuden täydentävät saksalaiset humalat sekä käymisen loppuvaiheessa tehty vadelmalisäys vastaamaan oluentekijän näkemystä tästä tyylistä. Kerää kesän vadelmasato ennen kuin se on edes kypsynyt.

Lohja Pale Ale

UG Brewery

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale)
ABV: 5.2%

Sword Swallower

UG Brewery

Blond Ale (Blond Ale)
ABV: 5.2%

Hiivan aromimaailmaa esittelevä olut, jonka mausteisuus tulee vain hiivan kautta (ts. ei lisätty mausteita). Perinteinen ja tyylin mukainen humala on saaz, jota täydennämme pienellä mosaic-lisäyksellä aromipuolella. Kirkas kuin kesäpäivä.

So U R Bock - Triple Cherry Sour Bock

UG Brewery, Hangaround & Nobody Brewing

Lager, Pilsner, Bock (Bock)
ABV: 7%

Bock-tyyliä mukaileva olut, jonka vierre on hapatettu ennen keittämistä. Mäskissä pieni määrä kirsikkapuulla savustettuja maltaita sekä käymisen loppuvaiheessa lisätty kirsikoita ja kirsikkaviinassa uutettuja puulastuja. Tästä nimitys Triple Cherry. Kollaboraatio jyväskyläläisen Hangaround & Nobody Brewing -kiertolaispanimon kanssa (pantu Lohjalla).

Ventriloquist

UG Brewery

Saison (Saison)
ABV: 5.5%

Klassinen kevyen mausteinen saison, joka sopii nautittavaksi kuumana kesäpäivänä heinänteon jälkeen tai esim. Rautatientorin festivaalihumussa.

Birthday Cream Cake

UG Brewery

IPA, APA, Pale Ale (IPA)
ABV: 7%

Olut pantiin juhlistamaan panimon 100. oluterää. Ohraa, vehnää, kauraa, tarkasti valikoitu humalointi sekä mäskiin viskattu aito kermakakku rakentavat tämän oluen aromimaailman. Hyvää (syntymä)päivää.

Euphemos C100

UG Brewery

Stout, Porter (Stout)
ABV: 7.4%

Kaurastout jossa paahdettuja leppälastuja tuomassa mm. nougat-henkisiä aromeja. Ikäännytetty 4 kk mitä pidämme optimaalisena. HUOM: vain 1 keg.

Dancing Monkeys

UG Brewery

Stout, Porter (Stout)
ABV: 8%

Suklaamaltaita ja kaakaopapuja. Pavut lisättiin pääkäymisen jälkeen sellaisenaan ja oluen annettiin käydä hitaasti loppuun saakka osittain papujen luontaisen flooran siivittämänä. Suklaasydän ja humalan huntu.

Villi omenasiideri

UG Brewery

Cider (Cider)
ABV: 5.5%

Lohjan omenoista, sekä panimon itse keräämistä että lahjoituksina saaduista, syntyy villi omenasiideri. Omenoista tuorepuristettu mehu on käytetty sellaisenaan shampanjahiivalla. Mehua ei ole pastöroitu, joten alueen “terroir” maistuu vivahteena villihiivojen muodossa. Siideri on vähitellen ikääntynyt raikkaaksi juomaksi. Suomalaisen Aidon Siiderin Seura -sertifikaatti. Paikallista (lohjalaiselle).