Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Bryggeri Helsinki logo

Bryggeri Helsinki

Brew Pub, Finland

Panimon saatavilla olevat tuotteet

Pils

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Pilsner - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyy- tensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

Weizen

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Hefeweizen)
ABV: 5%, IBU/EBU: 18

Valmistettu eteläsaksalaisten suodattamattomien esikuviensa mukaan. Sen banaanimainen hedelmäisyys täyttää suun ja vehnäinen viljaisuus tekee jälkimausta kuivahkon.

Altstadt Helsinki

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Altbier)
ABV: 5.1%

Puolitumma pintahiivaolut, jonka esikuvat tulevat Saksan Düsseldorfista. Tämä altbier sopii upeasti keittiömme annosten kumppaniksi.

Summer Ale

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - New Zealand)
ABV: 4.6%, IBU/EBU: 16

Kesäinen janon sammuttaja parhaimmasta päästä. Uusiseelanti- laiset humalat antavat oluelle upean hedelmäisyyden ja vehnän osuus mallaspohjassa tekee mausta mukavasti rapean.

Stout

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Other)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 36

Väriltään lähes musta pintahiivaolut, joka on maultaan paahtunut ja kahvimaisen kuiva, mutta samalla kevyt ja helposti juotava irlantilaistyylinen stout

E.S.P.A.

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%

Lempeän maltainen kuparin värinen englantilaistyylinen pale ale, jonka tuoksussa aistii brittiläisten jalohumalien aromia ja jälkimaku on viljamaisen kuiva.

Winter Ale

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (Winter Ale)
ABV: 6%, IBU/EBU: 32

Tummien marjojen ja maltaan tuoksuinen vahva ja tumma talven kausiolut on maultaan puh- taan maltainen ja tasapainoinen. Jälkimaku on kuiva ja hennosti herukkaisen hapokas.

Rosé

Bryggeri Helsinki

Sour Ale, Lambic (Sour - Ale)
ABV: 8.8%, IBU/EBU: 20

Kauniin punertavan värinen ja hapokkaan valkoviinin arominen erikoisolut, jonka maku on voi- makkaasti viinimäinen ja salakavalasti vahva. Ryhdikäs humalointi tekee jälkimausta raikkaan ja olutmaisen.

Noita

Bryggeri Helsinki

Blond Ale (Blonde Ale)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 20

Bryggeri Noita on vaalea pintahiivaolut, jonka viettelevässä maussa voi aistia hunajaista maltaisuutta sekä hentoa mausteisuutta. Kullankeltainen olut on valmistettu käyttäen belgialaista hiivalajiketta, joka tekee nautinnosta miellyttävän kokemuksen.

Bryggeri Vuosisata

Bryggeri Helsinki

Lager, Pilsner, Bock (Lager - Euro Strong)
ABV: 10%, IBU/EBU: 25

Bryggeri Vuosisata on makealta maltaalta tuoksuva punertavan ruskea ja vahva lagerolut, jonka maku on runsaan täyteläinen. Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava trippelbock on jälkimaultaan tuhti ja lämmittävä. Ihanteellinen olut pitkään kypsytettyjen kovien juustojen kumppaniksi.

Dunkel

Bryggeri Helsinki

Dunkel, Märzen (Lager - Dunkel Munich)
ABV: 5.3%, IBU/EBU: 24

Maltaisen tuoksuinen perinteinen tumma lager, jonka maku on puhdas ja tasapainoinen. Samettisen pehmeän makunsa ansiosta se on helposti nautittava seurusteluolut ja erinomainen kumppani maukkaille ruoka-annoksille.

Bryggeri Helsinki Special Bitter

Bryggeri Helsinki

Brown Ale, Bitter, Old Ale (English Bitter)
ABV: 5.4%, IBU/EBU: 35

Taidolla valmistettu punertavan ruskea, maltaisen ja jalohumalaisen tuoksuinen sekä runsaanmakuinen vahva bitter ale. Maussa yhdistyy keksimäinen viljaisuus ja viettelevä brittihumalan katkeruus. Maistuu parhaiten pataruokien, grillatun lihan tai riistan kanssa.

Sällskapet Ölarne Tjugo år

Bryggeri Helsinki

Dunkel, Märzen (Kellerbier / Zwickelbier)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 30

Vaalean ruskea ja upean maltaisen tuoksuinen lagerolut perinteiseen saksalaiseen tyyliin. Matala hiilihappoisuus ja laadukkaat saksalaiset humalat yhdistettynä lempeän maltaiseen makuun tekevät tästä olutseura Sällskapet Ölarnen juhlaoluesta helposti nautittavan terassioluen.

Romanov

Bryggeri Helsinki, Donut Island Brewing

Amber/Red (Red Ale - Imperial / Double)
ABV: 8%, IBU/EBU: 48

Punertava ja marjaisen täyteläinen ale, jonka rapsakka humalointi miellyttää oluen ystäviä. Marjojen makeus ja pehmeä maltaisuus tasapainottavat oluen kokonaisuutta ja lämmittävä alkoholipitoisuus auttaa unohtamaan alkukesän koleat kelit.

Sofia Sherry Barrel Aged

Bryggeri Helsinki

Stout, Porter (Stout - Imperial / Double)
ABV: 9%, IBU/EBU: 65

Kuukausien kypsytys sherrytynnyrissä on antanut Bryggerin Sofialle pehmeän aromin ja miellyttävän viinimäisen makuvivahteen. Yön musta olut, jonka hiilihap- poisuus on matala. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen.

Cider Dry Apple

Bryggeri Helsinki

Cider (Cider)
ABV: 6%

Vaaleankeltainen ja sampanjamaisen hapokas kuiva omenasiideri.

Bryggeri Kesäloma

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - English)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 35

Kullankeltainen ja raikkaan kesäinen pale ale, jonka maussa tuntuu hunajaiset maltaat ja pyöreä hiilihappoisuus. Sammuttaa kaikkien käsityöoluiden ystävien lomajanon kesällä 2017.

Witbier

Bryggeri Helsinki

Witbier, Weizen (Witbier)
ABV: 4.5%, IBU/EBU: 15

Oljenkeltainen ja samettisen pehmeän makuinen suodattamaton vehnäolut, johon mausteet antavat kiehtovia sävyjä. Oluen keveys tekee siitä hellepäivien raikkaan janojuoman.

Supernova 6th edition

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (IPA - Imperial / Double)
ABV: 7.8%, IBU/EBU: 90

Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään.

Wald FPA

Bryggeri Helsinki

IPA, APA, Pale Ale (Pale Ale - International)
ABV: 5.5%, IBU/EBU: 25

Kesällä 2017 kangasniemeläisen Kauppilan kylän metsistä kerätyillä kuusenkerkillä ja savustetuilla maltailla maustettu metsäinen pale ale, joka on rungoltaan täyteläinen ja pihkaisen aromikas pintahiivaolut. Mehukas maltaisuus ja hienostunut mausteisuus yhdistyvät kevyen katkeruuden saattelemana maukkaaksi nautiskeluolueksi, joka sopii mainiosti myös kotimaisten perinneruokien kumppaniksi.