Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Keri Saarele logo

Keri Saarele

Sour - Gose, ABV: 5%, IBU/EBU: 9

Meie saared on lihtsad, kiviste randade ja jändrike rannakadakatega kesk soolast hülgehalli merd. Just sellistena on need saared meile armsad.See soolane ja hapukas gose on kokku pandud soome kadakate lihtsakoelise vürtsiga. Tulemuseks on midagi üsna erilist - nagu meie armastus oma saarte vastu. Saaremme ovat kivikkoisia ja rantakatajoiden kansoittamia, keskellä harmaata merta. Juuri sellaisena nämä saaret ovat meille rakkaita. Tämä suolainen ja hapan gose on maustettu suomalaisella katajalla. Tuloksena on jotain aivan erityistä - kuten rakkautemme saariamme kohtaan.

Saatavilla:

Lehe Pruulikoda

Lehe Brewery is a small Estonian brewery, which was born from the wish to share the passion and joy the brewing and drinking has given us. The beer in our brewery is born out of love and not the desire to gain the market share or grow revenue. Customers’ smiles and good mood is the yardstick. We believe that each draught of beer must be an experience.

Ruosniemen Panimo

Ruosniemen Panimo on vuonna 2011 perustettu, käsintehtyyn laatuolueen keskittyvä pienpanimo. Teemme maultaan omaleimaista, haastavaa ja laadukasta olutta ihmisille, jotka arvostavat oluessaan muutakin kuin edullista litrahintaa ja helppoa juotavuutta. Ruosniemen Panimon perustajat ovat insinööritieteissä kunnostautuneita ammattilaisia, joita yhdistää yhdistää intohimo olueen sekä työhistoria powerpointin ja projektijohtamisen parissa. Panimon tuotteet valmistetaan 1800-luvulta peräisin olevassa entisessä navetassa, metrin paksuisten kiviseinien suojassa.