Kirjaudu sisään tai Luo tunnus, niin voit tallentaa suosikkioluesi omalle listalle ja lisätä muistiinpanoja.
Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP), Helsinki

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP), Helsinki

Rautatientori, Helsinki 24.7.–28.7.2018

Suuret Oluet – Pienet Panimot Helsinki on Suomen suurin pienpanimotapahtuma, joka järjestetään Rautatientorilla 24-28.7.2018. Tältä sivulta löydät tapahtuman näytteilleasettajat ja olutlistauksen.

Aukioloajat:
Ti: klo 16–24
Ke: klo 12–24
To-La: klo 12-01

Vapaa pääsy päivittäin klo 18 saakka. Klo 18 alkaen sisäänpääsylippu ovelta 10 eur / hlö. Sisäänpääsyn hintaan sisältyy lasimaksu. Sisäänkäynti suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa. Ennakkoliput ja pöytävaraukset: Tiketti

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP), Helsinki muualla:

8-Bit Brewing

Brewery from Espoo, Finland

Bock's Corner Brewery

Bock’s Corner Brewery jatkaa 1865 alkanutta panimoperinnettä Vaasan Pukinkulmassa. Haluamme valmistaa erilaisia ja mielenkiintoisia juomia niiden juotavuutta unohtamatta. Tahdomme osoittaa kaikille, että panimotuotteet ovat kiinnostavia. Ennen kaikkea haluamme edistää kulttuuria ainutlaatuisella yhdistelmällä vanhan panimomiljöön tunnelmaa, yhteisöllisyyttä ja laadukkaita tuotteitamme. Siksi puhummekin kulttuurijuomista!

Fiskarsin Panimo

Panimo sijaitsee Turun ja Helsingin välissä idyllisessä Fiskarsin ruukissa. Panimo on perustettu 2011 maukkaiden ja erilaisten oluiden valmistamiseksi. Fiskarsin Panimo keskittyy oluen makuun ja ruokien makumaailmojen yhdistämiseen. Aina perusperiaatteena on ollut oluen juotavuus, myös ihan sellaisenaan nautittuna. Makumaailmoja haetaan överihumaloinnin sijaan mallaspohjasta, erikoisista hiivoista, jotka tuottavatkin huikeita makuyhdistelmiä sekä tietenkin maanläheisestä maustamisesta, kuten kuusenkerkän käyttämisestä oluessa. Tunnettiin aiemmin nimellä Rekolan Panimo.

Hailuodon Panimo

Saksalaistyylisiin luomuoluisiin erikoistunut pienpanimo, jonka tuotanto on alkoi keväällä 2017. Hailuodon puhdas pohjavesi ja luomutuotanto ovat toiminnanlähtökohtia.

Panimo Hiisi

Hiisi on tullut tunnetuksi kokeilevasta otteestaan oluenteossa vuodesta 2013 alkaen. Vuonna 2016 panimo tuotti Jyväskylässä noin 180 000 litraa olutta. Oluen puolesta, tylsyyttä vastaan.

Brewery in Jyväskylä, Finland

Iso-Kallan Panimo

Pohjois-Savolainen panimo Kuopiosta, joka perustettiin 2013 Kallaveden äärelle. Valmistamme oluemme savolaisella lupsakkaalla otteella.

Maistila

Maistila on kahden veljeksen kipparoima (pien)panimo Oulusta. Käsityöläisolutta Pohjoisella otteella.

Maku Brewing

Olemme 2014 perustettu kotimainen intohimoisesti oluen tekemiseen suhtautuva pienpanimo, jonka oluissa piilee.

Finnish microbrewery set up in 2014.

Malmgårdin Panimo

Handcrafts with quality ingredients, skill and passion – the magic recipe for Malmgård’s beer

Panimo Honkavuori

Panimo sijaitsee Joensuussa, Pohjois-Karjalan sydämessä. Panimo on perustettu syyskuussa 2015 ja ensimmäiset oluet tulivat markkinoille kesäkuussa 2016. Oluet valmistetaan erinomaiseen pohjoiskarjalaiseen pohjaveteen ja maltaina käytetään kotimaisia maltaita. Panimossa käytetään uusiutuvaa tuulienergiaa oluenvalmistuksessa. Kaikki oluet ovat suodattamattomia.

Pyynikin Käsityöläispanimo

Olemme tamperelainen vauhdilla kasvava pienpanimo, joka uskoo hyvän kiertokulkuun.

We are a Finnish craft brewery from Tampere and we belive in good karma.

Ruosniemen Panimo

Ruosniemen Panimo on vuonna 2011 perustettu, käsintehtyyn laatuolueen keskittyvä pienpanimo. Teemme maultaan omaleimaista, haastavaa ja laadukasta olutta ihmisille, jotka arvostavat oluessaan muutakin kuin edullista litrahintaa ja helppoa juotavuutta. Ruosniemen Panimon perustajat ovat insinööritieteissä kunnostautuneita ammattilaisia, joita yhdistää yhdistää intohimo olueen sekä työhistoria powerpointin ja projektijohtamisen parissa. Panimon tuotteet valmistetaan 1800-luvulta peräisin olevassa entisessä navetassa, metrin paksuisten kiviseinien suojassa.

Sonnisaari

Sonnisaari Panimo edustaa Oulun kovaa paikallista osaamista! Vuonna 2014 perustettu oululainen pienpanimo valmistaa käsityöläisoluitaan suurella intohimolla, runsaalla vaihtuvuudella ja laajalla skaalalla, raaka-aineista ja laadusta tinkimättä. Kippis!

Takatalo & Tompuri

Kymenlaaksossa, Virolahdella Ravijärven kylässä sijaitseva pienpanimo. Panimossa Kaski-olutta panevat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat isäntien omilta tiloilta. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille. Aina on pantu!

Waahto Brewery

Me Waahto Breweryllä uskomme Ale maailmaan ja siihen, että rehdillä savolaisella huumorilla, käsityöllä ja ammattitaidolla saadaan tuotettua ainutlaatuisen hienoja suodattamattomia ja pastöroimattomia oluita. Olemme nuori ja kunnianhimoinen panimo joka ottaa kuitenkin rennosti eikä lähde hoppuilemaan minkään asian suhteen (olemmehan savolainen panimo!).


Tulostettava versio olutlistasta


Lähde: https://www.suuretoluet.fi/helsinki/